Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmový kvíz:Vyznáš se?

tvPodzim je jako stvořený k příjemnému se uvelebení v křesle a zhlédnutí nějakého fajn filmíku. Chceš vědět, jestli jsi správný filmový fanda se vším všudy? Dej si náš test a zjisti, jak jsi na tom se svými znalostmi z tohoto oboru!

1. GOTHIKA: Co je napsáno krví na dveřích ložnice v Mirandině domě?

a) don’t be alone
b) never be alone
c) not alone

2. Jak se jmenoval anděl v podání Nicolase Cage ve filmu MĚSTO ANDĚLŮ?

a) Semi
b) Seth
c) Nicolas

3. Kdo hrál slavnou ANGELIKU?utelevize

a) Michele Mercier
b) Joelin Merciere
c) Nicolle Mercier

4. Kdo je režisérem všech tří filmů z KAMEŇÁKOVA?

a) Karel Janák
b) Zdeněk Troška
c) Filip Renč

5. Získal film KRÁSKA V NESNÁZÍCH Českého lva za nejlepší film?

a) ano
b) ne

6. Jak končí film SAW – HRA O PŘEŽITÍ?

a) Odhalením totožnosti vraha a s tím náběh na pokračování
b) Velkým výbuchem, který zabije vše živé
c) Mrtvola zprostředka místnosti se zvedne a odejde

7. Co je asi největším přáním Catherine Wylerové v komedii BULŠIT?utelevize2

a) Vyhrát soutěž krásy.
b) Vyspat se se svým bratrem.
c) Být roztleskávačkou.

8. Kdo je pokládán za VYNÁLEZCE FILMU?

a) bratři Wrigtové
b) bratři Tavianiové
c) bratři Lumiérové

9. Vdova po Kurtu Cobainovi - Courtney Love - si zahrála v jednom filmu MILOŠE FORMANA, který to byl?

a) Goyovy přízraky
b) Lid versus Larry Flynt
c) Amadeus

10. Kdo určitě nehraje v PIRÁTECH Z KARIBIKU?

a) Johnny Depp
b) Orlando Bloom
c) Steven Spielberg

Hláška z Matrix Revolutions : Je dokonáno.

Tak mrkni, jak jsi dopadla :)
Odpovědi: 1C, 2B, 3A, 4B, 5A, 6C, 7B, 8C, 9B, 10C

Připravila pro vas zuzka

**************************************

Jsi obětavá?

Myslíš si, že se pro druhé dokážeš obětovat, aniž bys v onom činu viděla prospěch pro sebe? Dokážeš bez řečí změnit vlastní plány, abys pomohla kamarádce, která se ocitla v nouzi, nebo je pro tebe vždy nejdůležitější to, co chceš ty sama? Náš test ti opět pomůže odhalit kousíček tvého já!

  1. Ten bezva kluk z vyššího ročníku tě pozval na rande, ale hodinu před schůzkou ti zavolá nejlepší kamarádka, že se příšerně pohádala s rodiči a potřebuje se někomu vybrečet na ramenou. Komu dáš přednost, klukovi nebo kamarádce?
    a) Poběžím ke kamarádce a schůzku zruším, i když jsem se na ni tolik těšila… (5)
    b) Řeknu kamarádce, že to zrovna nejde, ale můžeme se domluvit na pozděj. (10)
    c) Domluvím se s klukem, že schůzku o hodinu odložíme, a poletím ke kámošce, aby se mi ze všeho trápení vypovídala. (0)
  2. Tvá maminka onemocněla, a proto je všechno vaření na tobě. Je však potřeba, aby jsi šla do sklepa pro pár brambor, ale víš, že sklep je plný pavouků, kterých se štítíš. Co uděláš?
    a) Do sklepa v žádném případě nepůjdu. Buď počkám, až pro brambory zajde někdo jiný, nebo uvařím těstoviny. (10)
    b) Rychle vletím do sklepa a honem poberu pár brambor – hlavně se nedívat kolem dokola. Když žádného pavouka neuvidím, nebude to tak hrozné. (0)
    c) S brekem se vydám do sklepa, obhlédnu všechny přítomné nohatce a pak s obrovskou nechutí se budu proplétat pavučinami. (5)
  3. Rodiče tě poprosí, jestli večer nepohlídáš mladšího sourozence, protože oni si po dlouhé době chtějí vyrazit do kina. Ty máš však domluvenou schůzku s kamarádkou. Jak tuto situaci vyřešíš?
    a) Pozvu kamarádku k nám domů. Společně umyjem malého sourozence ve vaničce (což může být legrace) a pak si pustíme film a pokecáme u něj. (0)
    b) Chápu, že rodiče mají právo vyjít si jednou ven sami dva. Zruším schůzku s kamarádkou, můžeme ji přeci přesunout třeba na další víkend… (5)
    c) Budu se rodičům vymlouvat, že mi to měli říct dřív a že sourozence přece může pohlídat třeba babička. (10)
  4. Vaše škola se rozhodla uspořádat sportovní den pro děti z dětského domova. Přihlásila by ses jako dobrovolná výpomoc i v případě, že by se akce konala sobotu, tedy ne místo školy, nýbrž v tvém osobním volnu?
    a) Ne, to určitě ne. Kdybych se kvůli tomu mohla ulít z vyučování, tak bych o tom uvažovala. (10)
    b) Ano, ale jen proto, že se přihlásilo málo lidí, a hrozí, že se akce konat nebude. (5)
    c) Samozřejmě, akce je podle mě super nápad a i já sama si tam jistě užiju zábavu. (0)svetr
  5. Jsi se svou kamarádkou na nákupech. Tvá kamarádka shání dárek pro svou maminku, ale na ten, který se jí zalíbil nejvíc, jí bohužel už nevyjdou peníze, které u sebe zrovna má. Chybí jí přesně tolik, kolik stojí tričko, které sis dnes měla v plánu koupit. Jak se zachováš?
    a) Když mě o půjčení kamarádka vysloveně poprosí, tak jí peníze půjčím. Bez trička se obejdu. (5)
    b) Sama kamarádce peníze nabídnu, protože sama by se asi styděla mě o ně požádat, a řeknu jí, že si to tričko přeci můžu koupit jindy. (0)
    c) Proč by musela kupovat mámě tak drahý dárek? Vždyť je jich tu kolem pěkných hodně a za cenu, kterou si ona může dovolit. Já jsem si také na tričko musela peníze našetřit! (10)
  6. S tvým klukem a celou vaší partou jste si naplánovali bezva víkendoví výlet do hor. Den před odjezdem však tvůj miláček onemocní, a proto není schopný jet. Pojedeš i bez něj?
    a) Ne, zůstanu s ním doma. I tak to ale nemusí být tak hrozné. Mrknem na pár filmu, ukuchtíme si nějakou ňamku a jistě nám přeze všechno bude spolu moc dobře. (0)
    b) Pojedu i bez něj. Přece se to nebude rušit pro oba! (10)
    c) Zůstanu také doma, ale bude mě to neuvěřitelně mrzet. (5)
  7. Jsi snad jediná ve třídě, která pochopila nově probíranou látku z fyziky. Další hodinu chce váš učitel zkoušet. Necháš se z fyziky dobrovolně vyvolat, abys zachránila ostatní?
    a) Proč ne, když tomu rozumím, aspoň to zužitkuju a navíc udělám dobrou věc pro druhé! (0)
    b) Tak to ani náhodou, ještě dostanu špatné otázky a kvůli ostatním dostanu pětku já. (10)
    c) Po dlouhém přemlouvání ostatních jim to slíbím, ale nebudu z toho dvakrát nadšená. Měla jsem na odpoledne jiné plány, ne se učit fyziku. (5)

VYHODNOCENÍ:

0-20 bodů: MISTR KONSTRUKTIVNÍHO ŘEŠENÍ
Když uděláš něco pro druhé, nepokládáš to za žádnou oběť, která by překazila tvé plány. Na všem si dokážeš najít něco pozitivního a každou složitou situaci vyřešíš elegantně. Tví přátelé jistě musí být šťastní za to, jak skvělou mají kamarádku!

25-45 bodů: MOUCHY, SEŽERTE SI MĚ!
Tvým hlavním problémem je, že neumíš říkat „Ne“. Často jsi kvůli tomu nucena dělat věci, které ve skutečnosti dělat nechceš. I když je hezké se občas pro druhé obětovat, nenech ze sebe dělat otloukánka, který všem vyhoví i na úkor vlastních plánů a potřeb. Pamatuj, že když se pro druhé chceš obětovat, musí to být pouze proto, že CHCEŠ ty sama!

50-70 bodů: „JÁ“ STŘEDEM VESMÍRU
Razíš heslo „přežijí jen nejsilnější“, a proto nevíš, proč bys měla dělat neustále něco kvůli neschopnosti druhých, navíc na úkor svých plánů. Každý podle tebe musí být schopný řešit věci sám a ne se neustále ve všem spoléhat na druhé. Co ale někdy přestat být tolik bezohledná a podat pomocnou ruku tomu, kdo ji skutečně potřebuje?

-------------------------------------

Jsi expert ve flitrování?


Léto a především prázdniny jsou úžasným obdobím, kdy se t přímo nabízí seznámit se s novými lidmi a zaflirtovat si s opálenými kluky u bazénu nebo na pláži. Jsi ve flirtování jednička nebo ještě máš co zlepšovat? Vše ti prozradí náš test!

1. Co si představuješ pod pojmem „flirt“?

a) Nezávazné laškování se sympatickým klukem, ze kterého může později vzejít i vztah.
b) Proces seznamování se s potenciálním partnerem.
c) Nespoutaná zábava bez hranic a jakýchkoli závazků.

2. Flirtuješ s jinými, přestože máš zrovna kluka?

a) Rozhodně ne, když už s někým chodím, tak proto, že nepotřebuju nikoho jiného.
b) Výjimečně, když se naskytne příležitost. Nesmí to ale zajít za hranici slovního laškování a mít vliv na vztah s mým současným klukem.
c) Proč ne? Když nejsem v přítomnosti svého kluka, flirt nezaškodí. Zábava musí být!

3. Kdo by měl s flirtováním začít?

a) Pokud se mi nějaký kluk líbí, nemám problém mu to dát najevo. Je mi prostě jedno, jestli první krok udělám já nebo on.
b) Mám ráda, když je všechno spontánní, nenucené. Zkrátka nejlepší je, když se obyčejný hovor sám od sebe zvrhne v nenápadné flirtování.
c) Přiznám se, že nerada dělám první krok já. Většinou čekám na akci kluka.

4. Jak by podle tebe flirtování mělo skončit?
a) Když si padneme do oka a nebude nám v tom nic bránit, klidně si domluvíme další schůzku.
b) Vyměníme si telefonní čísla a já budu čekat, jestli se ozve, nebo to se mnou nemyslel vážně.
c) Flirt může skončit jakkoli, většinou se ale nemám v úmyslu přímo vázat.

5. Je podle tebe OK, když flirtování skončí například vášnivým líbáním?
a) Jasně, je to vzrušující.
b) V žádném případě – líbání pro mě má hlubší význam a přece nenechám každého druhého, aby mi strkal jazyk mezi zuby!
c) Není to přímo podle mého gusta, ale když se to stane, tak se to zkrátka stane.

6. V noci na diskotéce sis užila super flirtík s moc krásným klukem. Hned druhý den ho ovšem potkáš na koupališti a vidíš, že si omotává kolem prstu úplně jinou holku. Co si pomyslíš?

a) Od té chvíle s ním nechci mít nic společného a budu se snažit zapomenout na předešlý zážitek. Prostě obrovské zklamání.
b) Pokud jsem si myslela, že by to mezi námi mohlo klapat, budu zklamaná, ale nic nenadělám. Byl to přece jen flirt.
c) Ani se nad tím nepozastavím, vždyť je to normální!

7. Když vyrážíš s kamarádkami na diskotéku, počítáš už předem s tím, že by ses tam mohla s někým seznámit?
a) Možné je všechno, ale jdu se především bavit, ne lovit kluky.
b) Určitě. Proč bych si jinak dávala tolik záležet na sexy líčení a oblečení?
c) Nikdy, je náhoda, jestli tam zrovna potkám někoho, kdo odpovídá mým představám a má o mě zájem.

8. Jak zareaguješ, když se k tobě přiblíží kluk a ty cítíš, že s tebou začíná flirtovat.

a) Nejprve se budu cítit nesvá, ale bude-li mi jeho zájem příjemný, třeba se vzpamatuju.
b) Přidám se.
c) Záleží na mé náladě, na tom klukovi a na dalších mnoha okolnostech. Flirtování není špatné, ale nemusím ztrácet čas s každým slizákem.

9. Jaké je podle tebe nejlepší místo pro flirtování?
a) Nedokážu posoudit.
b) Diskotéka, noční klub.
c) Koupaliště, příjemná hospůdka nebo bowling.

10. Čeho se při flirtování nejvíce bojíš?

a) Že si se mnou ten kluk jen pohrává jako s mnoha dalšími.
b) Že se z toho nejprve sympaťáka vyklube nějaký podivín, ne-li úchyl.
c) Že se ho pak nebudu moci zbavit.

Výsledky zde(klikni): test

70-100 bodů: KOKETA

Flirtování je tvůj životní koníček a podle tebe jeden z nejlepších způsobů, jak se nenudit. To, že s někým flirtuješ, ovšem v žádném případě neznamená, že jsi do onoho kluka zamilovaná a chceš s ním navázat známost. Tobě naopak spíš vadí, když to kluk vidí obráceně a neustále tě po jedné nezávazně poflirtované noci denně bombarduje desítkami SMSek. Grrrr!
Slečna.info radí: Flirtování není špatná věc, vždyť se přece nemusíš hned vázat. Ovšem platí to jen v případě, že své protějšky nebudeš nijak využívat a nebudeš jim tak ubližovat. I ve flirtování platí určité hranice!

35-65 bodů: FAIR PLAYflirt

Jsi holka, která se ráda baví a má spoustu přátel. Flirt je pro tebe jakýmsi občasným zpestřením, třešničkou na dortu, bez které se však klidně obejdeš. Ve flirtování máš skutečně vytříbený v kus a lacnými triky tě rozhodně nikdo do kolen nedostane. Cítíš se skvěle, když vidíš, že se někomu líbíš a jsi středem jeho pozornosti. Nikdy by tě však ani nenapadlo něčeho takového zneužít.
Slečna.info radí: Zkus alespoň projednou převzít hlavní roli a vyzkoušet si na vlastní kůži, jaké je to udělat první krok. Když něco chceš, musíš se alespoň pokusit o to bojovat, ne očekávat, že vše vyjde přesně podle tvých plánů. Navíc klukům se to líbí!

0-30 bodů: NEVIŇÁTKO

Řekněme si to parovinu – flirt v pravém slova smyslu není přímo šálek tvého čaje. To, co vyhledáváš, je spíše trvalejší vztah. Nepotřebuješ, aby ti zástupy kluků lichotily a dokazovaly, jak jsi úžasná. Potřebuješ kluka, na kterého se můžeš vždy spolehnout a říci mu vše. Flirt pokládáš za mnohem závaznější než někteří jiní. Pokud je ti s klukem příjemně, ráda bys s ním chtěla vyzkoušet chodit. Neustálé lovení a hašteření rozhodně nehledáš.
Slečna.info:
Uvolni se, prosím! Flirtování není pouze o začátku nového vztahu a ne vždy se z něj vztah vyklube. Jsi mladá a určitě ti nezaškodí, když se sem tam nezávazně pobavíš. Poznáš tak více různých kluků a pak se rozhodneš, jakého vlastně chceš.

*************************************

Která je ta pravá vůně pro tebe?

Týká se: , , . Publikováno v OTESTUJ SE |

kateSnad každá z vůní má své kouzlo. To však vynikne pouze tehdy, splyne-li s ním tvá duše! Z toho jasně vyplývá, že ne každý parfém je pro každého. Slečn@ ti dá tip na parfémovou novinku, která je vytvořena snad přesně pro tebe! Stačí si najít pár minut a vyzkoušet si náš test.

1. Kdy a kde se cítíš nejvíc ve „své kůži“?
a) Ve vyhřáté postýlce s napínavým románem v ruce.
b) Na party při flirtování s kluky.
c) Na jakémkoliv sportovišti, kde můžeš do sytosti vybít svou nadbytečnou energii.
d) Na divokém rockovém koncertě s kamarády.

2. Jaký je tvůj obvyklý styl oblékání?
a) Praktický, elegantní, módní.
b) Sexy, dráždivý, vyzývavý.
c) Spíše sportovní a jednoduchý.
d) Divoký, originální, výstřední.

3. Do jaké barvy by ses oblékla na první rande, kdybys chtěla na svůj nový objev zapůsobit a zároveň být „svá“?
a) Zvolila bych nějakou jemnou pastelovou barvičku.
b) Křiklavě růžová nebo jasná purpurová – to je ono!
c) Byla by to nějaká veselá barvička, třeba oranžová nebo tyrkysově modrá.
d) Mojí jedničkou je kombinace černé a rudě červené.

4. Jakou máš ráda hudbu?
a) Miluju pomalé rockové balady a zamilované ploužáky.
b) Nejraději se vlním v rytmu žhavých letních hitů.
c) Líbí se mi snad všechno, záleží na mé náladě.
d) Dávám přednost tvrdším rockovým nebo metalovým kouskům.

5. Co se týče tvé povahy, jsi spíše…
a) snílek
b) flirtující dračice
c) kamarádská holka
d) tajemná a často nevyzpytatelná bytost

6. Jaké vůně máš nejradši?
a) jemné květinové
b) sladké jako bonbony
c) svěží ovocné
d) výrazné kořeněné

Vůně přesně pro tebe:

NEJVÍCE ODPOVĚDÍ: a)parfemy
Vůně pro tebe: Parfém Kate od Kate Moss – Lehounká vůně plná růží a kanvalinek, díky které tvůj svět bude ještě o něco růžovější!
NEJVÍCE ODPOVĚDÍ: b)
Vůně pro tebe: Pure Woman od Bruna Banani – Parfém, který není pro všechny! Je určen neposlušným holkám, které si umí užívat života.
NEJVÍCE ODPOVĚDÍ: c)
Vůně pro tebe: Pure Lightness od Adidas – Svěží květinovo-ovocná vůně pro všechny okouzlující sportovkyně.
NEJVÍCE ODPOVĚDÍ: d)
Vůně pro tebe: Rock Muse od Miss Sixty – Parfém s neodolatelnými cypřišovými tóny pro všechny rockové múzy.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

-----------------------------------

Co pro tebe znamená romantika?

Týká se: , , . Publikováno v OTESTUJ SE |

romantikaPřívlastek „romantický“ se dá použít v mnoha významech. S naším dalším testem můžeš bleskově zjistit, co pro tebe romantika znamená, jak si vykládáš její význam a jestli ji k životu doopravdy potřebuješ.

Tak do toho!

1. Myslíš si o sobě, že jsi romantická duše?

A) Určitě, bez romantiky se neobejde žádný vztah.
B) Občas, záleží na okolnostech.
C) Spíše ne.

2. Je pro tebe důležité, aby byl tvůj kluk také romantik?

A) Není to nutné, ale neuškodí to.
B) Ano.
C) Romantici nejsou šálkem mého čaje.

3. Vybíráš dárek pro svého miláčka. Co to pravděpodobně bude?

A) Něco hodně zamilovaného, čím mu dokážu, jak moc ho miluju.
B) Něco, co využijeme společně.
C) Něco legračního, co potěší.

4. Které z následujících rande bys prožila nejraději?

A) S miláčkem se projdeme po písečné pláži na exotickém ostrově a při západu slunce se budeme něžně líbat.
B) Můj kluk pro mě připraví nějaké překvapení, políbí mě a vyzná mi lásku.
C) Zajdeme si do aquaparku a budeme blbnout na těch nejšílenějších atrakcích.

5. Jak často říkáš svému klukovi „Miluji tě“?

A) Podle toho, jak to cítím.
B) Příliš často ne, ale ráda to slyším od něj.
C) Podle mě by se tato slova neměla říkat často, aby nezevšedněla.

6. Kterou historickou postavou bys chtěla být?

A) Julií, pro kterou je Romeo ochoten obětovat svoji rodinu a dokonce položit život.
B) Kleopatrou, kterou obdivují zástupy mužů.
C) Johankou z Arku, která se umí bít za to, čemu věří.

7. S jakým klukem by sis určitě nerozuměla?

A) S drsňákem, který neustále skrývá své city.
B) S klukem, který mi neumí dokázat, co pro něj znamenám.
C) Se sucharem bez smyslu pro zábavu.


romantika2

VYHODNOCENÍ:

NEJVVÍCE: A
Jsi ryzí romantička! Ráda dáš člověku, kterého miluješ, najevo své city – a byla bys ráda, kdyby ti to tvůj kluk opětoval. Od vztahu očekáváš především upřímnost a toleranci, nesnášíš lež a pokrytectví.

NEJVÍCE: B
Miluješ pocit, že tě někdo zbožňuje a obdivuje. Ráda si do ouška necháš šeptat slova lásky a zkrátka se potřebuješ cítit výjimečná. Ale pozor! Lásku bys neměla pouze přijímat, ale také sama dávat!

NEJVÍCE: C
Jsi pohodářka, která se nebojí riskovat a nepokazí žádnou legraci. Romantika pro tebe není nutností, ale jistě ji úplně neodsuzuješ. Ne, že by ses bála svému klukovi říct, co k němu cítíš, ale nechceš, aby se tato slova stala pouhým klišé.



další příště!!!Připravila šéfredaktorka zuzka.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

(c) Slečna.info

(Slečna.info, 20. 2. 2008 17:51)

http://slecna.info
© 2007 - 2008, Slečna.info. Všechna práva vyhrazena.